El Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire busca el relleu generacional


  • Comparteix:

El Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire es marca com a repte incorporar les noves generacions en la seva tasca. L'associació ha protagonitzat aquest divendres el pregó de la Festa Major del barri, durant el qual han repassat els 20 anys de trajectòria d'aquest grup, símbol del veïnatge actiu.

El Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire està d'aniversari i ho ha celebrat com a pregoner de la Festa Major del seu barri. Un discurs en el qual el seu president, Manel Soler, ha destacat la trajectòria del grup i ha repassat algunes de les fites aconseguides en la defensa de les persones i de la natura.

Tot i així, Soler ha explicat que el seu principal repte és ara incorporar les noves generacions en la seva feina, així com els nous veïns.

Manel Soler

Allò que ens preocupa són les noves generacions i la gent que ve a viure al barri, volem incorporar-la.


Els pregoners han estat acompanyats pels veïns i per diversos membres del consistori, entre ells el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, que ha destacat el veïnatge actiu del Grup d'Autoprotecció. També ha estat present l'exalcalde Joan Aymerich, que com a president honorífic de l'associació ha valorat la tasca del Grup d'Autoprotecció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.