Més de 480 persones participen a la trobada de paelles de la Floresta


Temes relacionats

Anul·lades les activitats esportives de la Festa Major de la Floresta (20/jul/14)

El Music-hall i les Olimpíades Bandarres arriben a la Festa Major de la Floresta (19/jul/14)

La Festa Major de la Floresta arrenca amb el pregó i dos concerts (18/jul/14)

L'AMPA de l'escola La Floresta és la pregonera de la Festa Major del districte ( 3/jul/14)


  • Comparteix:

La 22a Trobada de Paellers i Paelleres de la Festa Major de la Floresta ha assolit enguany un rècord de participació. Més de 480 persones i una vintena de paelles de tota mena han omplert aquest dissabte les pistes poliesportives del districte santcugatenc, en l'activitat estrella de la Festa Major del districte.

Paelles de marisc, verdures i carn han protagonitzat aquest dissabte la 22a Trobada de Paellers i Paelleres a la Festa Major de la Floresta. Per primera vegada, la iniciativa ha superat les 400 persones i ha assolit un rècord històric amb 480 inscrits. El membre de la coordinadora El Senglar Cultural Pere Lecha ha destacat l'increment de participants respecte edicions anteriors i ha afirmat que es tracta d'una activitat consolidada al districte.

Pere Lecha

Aquesta activitat ja està instaurada a la Festa Major i es valora molt positivament. Cada any seguim creixent per tant és una activitat assentada que seguirem potenciant al màxim.


Els participants de l'activitat paellera han assegurat que aquesta és una oportunitat 'molt bona' per trobar-se amb els amics i fer germanor amb els veïns.

Participants

Jo penso que això fa molt de poble i que cohesiona a la gent. Ens permeten relacionar-nos a través del menjar. / M'agrada trobar-me amb tots els amics, la paellada és una manera de juntar-se i és una activitat cada vegada més assenyalada. / Fa unió de poble.


Sardanes, espectacles i música vestiran de festa i ritme la cloenda de la Festa Major de la Floresta aquest diumenge amb un seguit d'activitats per a grans i petits.












  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.