Els cursos de bioneuromoció atrauen més de 600 assistents a la ciutat


  • Comparteix:

Cursos de 'bioneuromoció' / Foto: Institut Espanyol de Bioneuromoció

Cursos de 'bioneuromoció' / Foto: Institut Espanyol de Bioneuromoció

Més de 600 persones de 15 països diferents han assistit als cursos de 'bioneuromoció' que l'Aefol i l'Institut Espanyol de Bioneuromoció han impulsat aquest juliol a Sant Cugat. En els cursos s'imparteixen classes teòriques i pràctiques per ajudar a conèixer la relació entre cos i ment i estan dirigits pel psicòleg Enric Corbera.

La 'bioneuromoció' és un mètode d'investigació que té l'objectiu de trobar les claus emocionals ocultes que desencadenen símptomes físics, males conductes o fins i tot malalties.

El director d'Aefol Josep Lozano, ha explicat a Cugat.cat que la 'bioneuromoció' combina diverses disciplines per argumentar que qualsevol malaltia pot venir d'un conflicte emocional.

Josep Lozano

La 'bioneuromoció' és una disciplina que suma d'altres mecanismes com la psicologia, la biologia o la medicina i que diu que qualsevol malaltia prové d'un conflicte emocional.


Aquest cursos, que tenen una durada de deu dies cadascun, estan especialitzats en algun aspecte d'aquest mètode. La iniciativa reunit assistents aficionats o interessats en la psicologia i la medicina i amb professionals que volen aplicar aquesta tècnica en el seu àmbit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.