El Senglar Cultural potencia 'la qualitat' a la Festa Major de la Floresta


Temes relacionats

La Festa Major de la Floresta abaixa el teló aquest diumenge (27/jul/14)

Més de 480 persones participen a la trobada de paelles de la Floresta (27/jul/14)

La Festa de la Floresta supera el primer cap de setmana amb bona participació (20/jul/14)

La Festa Major de la Floresta arriba a l'equador amb teatre (20/jul/14)


  • Comparteix:

La Festa de l'Aigua ha mullat grans i petits a la Floresta. / Foto: El Senglar Cultural

La Festa de l'Aigua ha mullat grans i petits a la Floresta. / Foto: El Senglar Cultural

L'aposta per la qualitat de l'edició d'enguany de la Festa Major de la Floresta ha satisfet les expectatives de l'organització, segons ha explicat aquesta a Cugat.cat. Aquest nou model de celebració, impulsat pel Senglar Cultural, ha augmentat la implicació dels veïns en la festa grossa, assolint rècords d'assistència en algunes activitats com a la 22a Trobada de Paellers i Paelleres.

La Festa Major de la Floresta, que s'ha celebrat aquest cap de setmana i el passat, ha assolit rècords de participació en moltes activitats, segons ha apuntat a Cugat.cat El Senglar Cultural, que organitza la festa per segon any consecutiu. Un exemple és la 22a Trobada de Paellers i Paelleres, que ha comptat amb prop de 500 participants, superant així els 400 assistents de l'edició anterior. El membre de la coordinadora del Senglar Cultural, Pere Lecha, ha explicat que l'èxit de la festa d'enguany rau en la col·laboració de tots els veïns i entitats del districte.

Pere Lecha

La clau ha estat que, com que som una coordinadora d'entitats i de veïns, hem volgut aglutinar el màxim de gent possible. Hem aconseguit ampliar el ventall de l'oferta.


Una de les novetats d'enguany ha estat el canvi de recorregut de la Baixada d'Andròmines, que ha ampliat la distància de la cursa i ha optat per carrers amb menys pendent. Altres activitats que Lecha ha destacat per la seva participació són el Ball de Festa Major, la Festa de l'Aigua i el Cerca-tasques.

El membre de la coordinadora del Senglar Cultural també ha apuntat que el repte per a l'any vinent és ampliar el ventall d'activitats per a joves i arribar al màxim de gent possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.