El Grup d'Autoprotecció tanca la Festa Major de Sol i Aire bufant les espelmes


  • Comparteix:

Els participants a la celebració han rebut un diploma del Grup d'Autoprotecció

Els participants a la celebració han rebut un diploma del Grup d'Autoprotecció

El Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire ha tancat aquest diumenge la Festa Major del barri amb la celebració del 20è aniversari de l'entitat. Segons els organitzadors, la festa grossa d'enguany ha estat una de les més participatives i ha servit per donar-se a conèixer entre els més petits i poder així començar el relleu generacional del Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire.

Durant tot el cap de setmana, el barri de Sol i Aire ha acollit diverses activitats per a tots els públics com un sopar de germanor, un concert de l'orquestra 'Angeles 3-40', una gimcana infantil i unes pràctiques i una remullada que també ha comptat amb la participació de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF), entre d'altres.

El president del Grup d'Autoprotecció del barri, Manel Soler, ha explicat que, per al Grup d'Autoprotecció, 'és un orgull' haver tingut l'oportunitat de ser els protagonistes de la Festa Major.

Manel Soler

Estem molt orgullosos. Tenim nous veïns. Hem creat un interès en la gent i estem molt contents.


La jornada de diumenge ha acabat amb un piscolabis al Punt de Trobada i l'entrega de diplomes als infants que han participat durant tot el cap de setmana a les activitats de la celebració de Sol i Aire. Els reconeixements els ha entregat Soler acompanyat del tinent d'alcalde de Seguretat i Participació Ciutadana, Francesc Carol.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.