CGT assegura que hi ha 200.000 impresos acumulats a Correus Sant Cugat


Temes relacionats

CGT denuncia l'acumulació de 160.000 impresos a Correus Sant Cugat (15/jul/14)

Una granada sense càrrega activa els protocols de seguretat a la seu de Correus (19/mai/14)


  • Comparteix:

L'edifici de Correus a Sant Cugat

L'edifici de Correus a Sant Cugat

El sindicat CGT de Correus assegura que l'acumulació de documents que pateix des de fa algunes setmanes la seu de la ciutat puja ja a 200.000 papers. L'associació atribueix aquesta situació a la progressiva precarització de les condicions de treball.

Fa dues setmanes, el sindicat ja alertava d'un augment considerable (160.000 papers) de la documentació de les seves oficines a Sant Cugat. Una situació, asseguraven, causada per la política laboral de l'empresa, que es nega a contractar nou personal per suplir les baixes per vacances i jubilació.

Ara CGT explica que la quantitat ha augmentat en 40.000 documents més, a banda dels 100.000 papers acumulats al centre d'El Prat del Llobregat. Tot plegat implica, expliquen els treballadors, un endarreriment considerable a l'hora de repartir el material.

Cugat.cat ja es va posar en contacte amb la delegació de Correus a Catalunya, que assegurava que el ritme de repartiment no està patint cap demora significativa i que està dins la normalitat dels mesos d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.