L'Ateneu proposa una temporada farcida d'història, cuina i llengua


Temes relacionats

L'Ateneu potencia la formació, la creativitat i el benestar amb nous cursos (31/jul/13)

L'Ateneu presenta la programació Abril-Juny 2013 (13/mar/13)

L'Ateneu torna amb nous tallers i cursos a partir del proper trimestre (24/ago/11)

L'Ateneu obre el dia 15 les inscripcions pels cursos i tallers del tercer trimestre ( 8/des/03)


  • Comparteix:

Una de les activitats que s'han fet a l'Ateneu durant l'última temporada

Una de les activitats que s'han fet a l'Ateneu durant l'última temporada

Un curs d'iniciació a la llengua dels signes, un altre sobre la història de Catalunya a través de les lluites populars i un taller per aprendre a fer pa sense gluten són algunes de les novetats que proposa l'Ateneu de cara al nou curs. Totes les activitats començaran a partir de l'1 d'octubre i tindran una durada d'11 setmanes, excepte aquells en què s'especifiqui el contrari.

L'Ateneu ja té enllestida l'oferta de cursos per al curs 2014-2015, un ampli repertori d'activitats on es mantenen les propostes més populars i tradicionals però on també apareixen noves activitats, com cursos sobre la història de les lluites populars, històries musicals, llenguatge dels signes, grafologia i biodansa per a mares, pares i nadons.

L'oferta del nou curs s'estructura al voltant de diferents eixos temàtics: benestar, informàtica, idiomes, dansa, coneixements, art i creativitat, cuina i formació. Així, cursos clàssics com els de balls de saló i llatins, d'escriptura creativa i de ioga, entre molts d'altres, es mantenen al catàleg.

El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat a Cugat.cat que reformularan tota l'oferta gastronòmica.

Toni Ramon

Per donar un nou aire a la proposta gastronòmica iniciarem una col·laboració amb els restaurants de la plaça de Pep Ventura amb un curs que es dirà la cuina del xef.


A banda dels cursos, l'entitat manté l'aposta per altres activitats complementàries com els grups de lectura, les xerrades-tast de vi amb Vins Noé i els mercats de pagès i segona mà. Una de les novetats d'aquest àmbit és el taller de cuina i literatura, que ensenyarà als participants a cuinar receptes de pastisseria que apareixen en les obres de diversos autors.

Les activitats comencen a partir de l'1 d'octubre. Les inscripcions per als nous alumnes s'obriran a partir del 4 de setembre. Els antics alumnes ja es poden matricular. Si ho fan abans del 31 de juliol podran beneficiar-se d'un descompte del 10%. Toni Ramon ha explicat que ara per ara ja hi hagut un increment del 30% d'inscripcions respecte l'any passat, una xifra que ha valorat molt positivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.