Els treballs del Pla de Millora Urbana de la Floresta començaran a la tardor


Temes relacionats

El Pla de Millora de la Floresta s'obrirà al carrer de Margarit i l'avinguda Pere Planas (27/mai/14)

Els florestans coneixen avui la priorització de carrers del Pla de Millora (21/mai/14)

El PP vol que es rebaixin a la meitat les quotes del Pla de Millora a Can Borrull (15/abr/14)

Urbanisme busca mesures per reduir les quotes del Pla de Millora a Can Borrull (15/abr/14)


  • Comparteix:

El carrer de Margarit, a la imatge, serà un dels primers a pavimentar / Foto: Google Maps

El carrer de Margarit, a la imatge, serà un dels primers a pavimentar / Foto: Google Maps

Els treballs de pavimentació del Pla de Millora Urbana de la Floresta començaran a la tardor, segons la previsió de l'Ajuntament. El consistori ha aprovat aquesta setmana el projecte global de pavimentació a diferents sectors d'aquest districte per un import de gairebé quatre milions d'euros. La primera fase del projecte pretén asfaltar un 80% dels carrers de terra que queden a la zona.

L'Ajuntament té la intenció d'aprovar la licitació de la primera fase del Pla de Millora de la Floresta, que serà de 2,5 milions d'euros. Amb aquests diners, el consistori calcula que podrà asfaltar el 80% dels carrers que queden al districte. El calendari previst és que, una vegada adjudicats, els treballs puguin començar aquesta mateixa tardor.

El Pla de Millora continuarà amb una segona fase en què s'abordaran actuacions a places, passatges i accessos al Parc Natural de Collserola.

L'Ajuntament ha engegat, a més, un procés participatiu per definir un llistat de carrers prioritaris a asfaltar. A Santcugat.cat/web/pla-de-millora-de-la-floresta, els florestans poden consultar la classificació de carrers segons criteris de disseny i necessitat del Pla de Millora de la Floresta. Un document que situa el carrer de Margarit (sector Turó del Sol) i l'avinguda de Pere Planas (sector Colònia Parés) amb la millor puntuació (set punts) per encapçalar aquest ordre de priorització de les vies a pavimentar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.