Els FGC apliquen l'horari d'agost des d'aquest dilluns


  • Comparteix:

L'interval de temps entre cada comboi augmentarà

L'interval de temps entre cada comboi augmentarà

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) adopten a partir d'aquest dilluns l'horari d'agost, que durarà fins el darrer divendres del mes. Durant aquests dies els trens passaran per Sant Cugat amb una freqüència d'aproximadament 15 i 20 minuts. Entre l'1 i el 12 de setembre, s'aplicaran els horaris del període no lectiu que han estat vigents des del 23 de juny, i a partir del dilluns 15 de setembre es reprendrà la freqüència de trens habitual durant el curs escolar.

Els usuaris poden consultar tots els horaris d'aquest mes a les estacions d'FGC, a la web Fgc.cat o bé trucant al telèfon 93 205 15 15.

D'altra banda, aprofitant el descens de la demanda durant aquests mesos i per tal de minimitzar les afectacions als clients, FGC ha programat diferents tasques de millora de la infraestructura. Des del dia 14 d’agost a les vuit del vespre fins al 17 d’agost, l'estació de Plaça Catalunya quedarà fora de servei. D'aquesta manera, l'estació de Provença es convertirà en l'estació d'inici i final de recorregut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.