El PSC reclama a l'Ajuntament fermesa en l'afer de l'abocador metropolità


Temes relacionats

L'Ajuntament i l'EMD rebutgen de nou la creació de l'abocador a la pedrera Berta (31/jul/14)

La Generalitat no descarta que l'abocador metropolità se situï a la pedrera Berta (30/jul/14)


  • Comparteix:

Els regidors socialistes Ferran Villaseñor i Pere Soler

Els regidors socialistes Ferran Villaseñor i Pere Soler

La secció local del PSC demana a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que prioritzi els interessos de Sant Cugat als de la Generalitat en les accions de rebuig a la possible ubicació de l'abocador metropolità a la pedrera Berta. D'altra banda, els socialistes interpreten com 'una falta de respecte' que el director de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, contempli instal·lar l'abocador a la ciutat quan encara no hi ha una resolució a les al·legacions presentades al gener per l'Ajuntament.

El portaveu del grup municipal del PSC, Ferran Villaseñor, es mostra totalment contrari a les paraules de Tost, que aquest dilluns va explicar que la Generalitat està analitzant la possibilitat d'ubicar el nou abocador metropolità a la pedrera Berta. Villaseñor recorda que al gener l'Ajuntament, amb el suport de tots els partits, va presentar més de 40 al·legacions contra aquest projecte i considera que les declaracions del director de l'ARC són 'una falta de respecte a les administracions afectades'.

Ferran Villaseñor

Em sembla una falta de respecte molt important. L'Ajuntament i tots els partits vam presentar al·legacions a aquest projecte. És una falta de lleialtat de la Generalitat cap a l'Ajuntament de Sant Cugat.


El PSC afegeix que obrir un abocador metropolità a la pedrera Berta correspondria únicament a interessos comercials privats i acabaria generant un impacte ecològic negatiu a l'entorn natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.