Els usuaris del CAP Sant Cugat valoren el servei però reclamen alternatives


Temes relacionats

El CAP de Sant Cugat, centre de referència aquest estiu (28/jul/14)

El CAP Sant Cugat serà l'únic que obrirà a l'agost (29/mai/14)


  • Comparteix:

L'entrada d'Urgències del CAP del carrer de la Mina

L'entrada d'Urgències del CAP del carrer de la Mina

El Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Cugat ha registrat un primer dia d'urgències amb tranquil·litat, segons ha pogut comprovar Cugat.cat aquest divendres. Els usuaris han valorat la ràpidesa i la qualitat del servei, però reclamen l'obertura d'un altre centre per a les persones amb problemes de mobilitat.

El CAP Sant Cugat, situat al carrer de la Mina, és l'únic centre que atendrà els serveis d'urgències durant aquest mes. Tal com ha pogut comprovar Cugat.cat hi ha hagut una situació de tranquil·litat, sense llargues esperes ni cues acumulades. Els usuaris han valorat la qualitat prestada pels professionals mèdics i la rapidesa de l'atenció rebuda, que en general no supera els 10 minuts.

De totes maneres, la mesura de mantenir tancats els CAP de Valldoreix i de Can Mates a l'agost no ha agradat a la majoria de ciutadans enquestats que han hagut d'anar urgències aquest matí. Tot i comprendre la necessitat d'estalviar costos innecessaris, molts d'ells reclamen l'obertura d'un altre centre assistencial per les persones grans o amb problemes de mobilitat que no poden desplaçar-se fàcilment des dels afores de la ciutat.

Usuaris

Qualsevol cosa que retalli servei és lamentable, però és comprensible. / És un problema per a la gent que ve de lluny. / Som 80.000 persones en aquesta ciutat i només obre un centre.


D'altra banda, el consultori de la Floresta també es manté obert, excepte durant les tardes dels dies laborables. En canvi, el centre de les Planes no obrirà les portes fins al setembre.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.