El vi, l'eix central d'una nova generació d'experiències socials


Temes relacionats

Sant Cugat converteix la cultura del vi en experiències socials (31/des/13)


  • Comparteix:

Els tasts de vins són cada vegada més habituals

Els tasts de vins són cada vegada més habituals

Sant Cugat és una ciutat amb un fort passat vinícola però que també disposa de noves propostes relacionades amb aquest món, activitats per conèixer aquesta beguda a través de tastos, maridatges i cursos. En els darrers anys aquestes iniciatives s'han convertit en actes socials on es pot gaudir de les darreres novetats en el sector, tot compartint l'experiència amb altres persones. Cugat.cat recupera un reportatge elaborat durant aquesta temporada en què aprofundeix en aquest fenomen.



Cada dia són més els aficionats al vi, una beguda obtinguda del raïm mitjançant la fermentació alcohòlica del seu most o suc, i que, a Sant Cugat, genera molta activitat. El Celler de Santa Maria, Vins Noé i Wineissocial són algunes dels establiments que es dediquen a aquest àmbit. Mentre que el primer aposta pel concepte clàssic de botiga de vins, els altres dos també han format clubs socials en què els assistents participen en tasts.

Una altra experiència a tenir en compte en el món del vi són els maridatges, és a dir, l'art de combinar plats i vins amb l'objectiu de crear sinergies d'aromes, gustos i colors. El restaurant Vermell, per exemple, és un dels establiments que organitzen aquest tipus d'activitat.

Així doncs, el consum del vi s'ha reinventat fins al punt d'oferir una nova alternativa d'oci als santcugatencs. La varietat d'orígens i gustos, a més de la possibilitat de conèixer noves persones en aquest sector, són alguns dels elements que expliquen l'èxit d'aquesta tendència a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.