Les primeres rebaixes de l'estiu deixen força beneficis a l'eix comercial


Temes relacionats

Els comerços confien en les rebaixes d'estiu per remuntar les vendes ( 1/jul/14)


  • Comparteix:

El comerciants valoren molt positivament les primeres rebaixes de juliol.

El comerciants valoren molt positivament les primeres rebaixes de juliol.

Els comerciants de la ciutat enquestats per Cugat.cat es mostren satisfets amb els beneficis de les rebaixes de juliol. Els establiments mantenen els guanys del mateix període del 2013 tot i que, en general, preveuen un agost més baix de facturació.

Les rebaixes de juliol han marxat de la ciutat deixant beneficis satisfactoris als establiments comercials de Sant Cugat. Els venedors consultats per Cugat.cat es mostren satisfets amb el nivell de facturació d'aquest mes que, asseguren, els ha suposat molta feina i els ha permès matenir les vendes de l'any passat.

Comerciants

Hem tingut molta feina, entre tots no podíem. / Hi ha hagut bastant moviment, la veritat és que molt bé. / Han estat positives; el que més s'ha comprat eren les sandàlies esportives.


Una setmana després de la fi dels descomptes de juliol, molts d'ells expliquen haver liquidat tot l'estoc previst gràcies al dinamisme que hi ha hagut en aquestes setmanes. Sandàlies i vestits formals han estat els articles més venuts aquesta temporada, i molts també han aprofitat per comprar més d'una peça i apostar pels complements.

Alguns botiguers han decidit començar ja aquest dilluns les segones rebaixes, en comptes d'esperar-se a la segona quinzena del mes. La causa és el mal pronòstic que s'esperen de l'agost, en què la clientela marxa de la ciutat per anar de vacances. Tot i això, alguns venedors veuen amb sorpresa els bons resultats dels primers dies de mes, i esperen que es mantinguin les vendes.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.