Les pluges d'estiu impedeixen fer caixa als bars i restaurants de la ciutat


Temes relacionats

Les terrasses afronten bé l'estiu amb perspectiva d'ampliar horari ( 6/ago/13)


  • Comparteix:

Els responsables dels bars i restaurants del centre esperen un agost millor

Els responsables dels bars i restaurants del centre esperen un agost millor

Els bars i restaurants del centre valoren molt negativament el primer tram de la temporada d'estiu. Els restauradors enquestats per Cugat.cat asseguren que les baixes temperatures i les pluges irregulars dels mesos de juny i juliol no els han permès complir amb les previsisons esperades. Molts establiments han optat per tancar durant l'agost, o reduir-ne la jornada.

Les tempestes de les últimes setmanes han posat pals a les rodes als restauradors de l'eix comercial i el seu entorn. La majoria dels comerços enquestats per Cugat.cat són conscients que aquest estiu la clientela no ha pogut gaudir dels espais de terrasses com en altres ocasions, i que això ha fet minvar les vendes de manera considerable. La responsable del bar Xamfrà, Eulàlia Balmaceda, atribueix aquests mals resultats a les condicions meteorològiques.

Eulàlia Balmaceda

El mal temps i les pluges s'han notat molt perquè tots els caps de setmana les terrasses eren buides. La gent no ha sortit a prendre alguna cosa.


Molts dels restauradors de la ciutat, com ja és habitual, han optat per tancar els seus establiments durant uns dies de l'agost i aprofitar per fer vacances o reformar l'espai. Altres redueixen la jornada i obren només de tardes per estalviar-se despeses. Són pocs els locals que es mantenen oberts a jornada completa. Un d'ells és la Farinera, on el seu responsable, Wilmer Espinosa, afirma que les bones perspectives dels últims dies poden compensar una primera part estiuenca fluixa.

Wilmer Espinosa

El juny va anar molt malament, però les darreres setmanes de juliol ha anat millor. La gent està més animada, surt més i hi ha més moviment.


Les esperances es mantenen ara en l'agost. Tot i així, els restauradors reconeixen que és una època en què la majoria de clients aprofiten la calor per marxar de vacances durant uns dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.