El fundador i extècnic de Ràdio Sant Cugat Jordi Capell mor als 53 anys


  • Comparteix:

Jordi Capell, durant la primera etapa de la Ràdio de Sant Cugat

Jordi Capell, durant la primera etapa de la Ràdio de Sant Cugat

L'extreballador de Ràdio Sant Cugat Jordi Capell ha mort aquest dimecres a l'edat de 53 anys. La família i els amics del difunt han organitzat una cerimònia de record que tindrà lloc aquest dilluns al Monestir a les vuit del vespre. Capell també va treballar a Catalunya Ràdio durant diversos anys. L'enterrament ha tingut lloc aquest divendres al matí.

Capell va formar part de l'equip que va crear la ràdio, juntament amb Màrius Caralt, Ramon i Josep Grau. En el seu cas, va exercir tasques de tècnic de so d'estudi i de connexions amb la unitat mòbil.

Capell va fer les seves primeres passes al mitjà local amb 20 anys, quan combinava la seva tasca amb l'estudi de música. Finalment va deixar la música i va apostar pel món de la comunicació. Al 1983 va abandonar la Ràdio de Sant Cugat per anar a Catalunya Ràdio, on ja treballava en Josep Grau. Allà va estar especialment a la secció de Catalunya Música.

Tot i així, el seu vincle amb l'emissora santcugatenca es va mantenir i uns anys més tard també hi va presentar un programa d'entrevistes els diumenges al matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.