Cugat.cat bat un nou rècord d'audiència i assoleix més de 51.000 usuaris únics


Temes relacionats

Cugat.cat bat el rècord d'audiència amb més de 46.000 usuaris únics (12/feb/14)


  • Comparteix:

Cugat.cat bat el seu rècord d'audiència

Cugat.cat bat el seu rècord d'audiència

Cugat.cat finalitza la temporada amb un nou rècord d'audiència i se situa com el líder d'informació local en català, només superat pel portal Btvnotícies.cat. El mitjà santcugatenc ha obtingut aquest juliol 51.051 usuaris únics, l'equivalent de lectors a Internet, segons les dades de l'OJD. Aquesta xifra suposa un increment del 26,03% en relació amb el mes anterior.

Pel que fa al nombre de pàgines visitades, és a dir, el nombre de notícies consultades, Cugat.cat ha superat les 194.000. Amb aquestes dades, el mitjà ha assolit els millors resultats d'audiència de la seva història, que van ser al gener passat, aleshores amb més de 46.400 usuaris únics.

Les dades, certificades per l'auditoria de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), situen Cugat.cat com el diari electrònic d'informació local en català amb més audiència, només superat pel portal digital de Barcelona Televisió, Btvnotícies.cat. El mitjà de comunicació barceloní, especialitzat en informació de la capital, té un públic potencial de prop d'un milió de persones.

Segons les mateixes dades, Cugat.cat és el 28è mitjà electrònic més llegit en català als Països Catalans. La classificació està encapçalada per l'Ara, Nació Digital i El Punt Avui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.