Raül Romeva posa el seu gra de sorra al documental 'L'endemà'


Temes relacionats

Romeva s'acomiada del Parlament Europeu després de 10 anys com a diputat (18/abr/14)


  • Comparteix:

Romeva ha estat eurodiputat per ICV fins al maig de 2014 / Foto: ACN

Romeva ha estat eurodiputat per ICV fins al maig de 2014 / Foto: ACN

L'exeurodiputat santcugatenc Raül Romeva participa al documental 'L'endemà', dirigit per la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola. La pel·lícula, que s'estrena el 5 de setembre, intenta explicar els beneficis d'una Catalunya independent combinant ficció i realitat.

Romeva serà una de les veus 'expertes' que apareixen al documental 'L'endemà', dirigit per Passola. L'exeurodiputat d'ICV, juntament amb altres personalitats de l'àmbit polític però també del món econòmic, cultural, social o jurídic, parlarà dels reptes i èxits que afronta una possible Catalunya independent.



El film, que s'estrena el proper 5 de setembre, combina les entrevistes amb un fil conductor de ficció. El projecte té el suport de Televisió de Catalunya i Massa d'Or Produccions, i s'ha finançat a través d'una campanya de micromecenatge a Verkami que els ha permès reunir 345.000 euros en 40 dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.