El SCT reclama als viatgers conduir amb molta precaució durant aquest pont


Temes relacionats

El carril bus-VAO de la C-58 queda tallat al trànsit des d'aquest dilluns ( 4/ago/14)

El Servei Català de Trànsit habilita un dispostiu especial a les carreteres ( 3/ago/14)

El SCT i els Mossos d'Esquadra posen en marxa un dispositiu especial a l'agost ( 1/ago/14)


  • Comparteix:

El SCT demana conduir amb seny / Foto: ACN

El SCT demana conduir amb seny / Foto: ACN

El Servei Català de Trànsit (SCT) demana als conductors que extremin les precaucions durant el pont d'aquest cap de setmana, especialment a les vies secundàries que uneixen municipis i aquelles que es dirigeixen a la costa catalana. Més de 1.300 agents vetllaran per la seguretat a les autopistes i carreteres i efectuaran més de 1.000 controls.

El SCT adverteix que no s'ha d'abaixar la guàrdia, i posa com a exemple l'accident que es va produir fa uns dies a l'AP-7 a l'alçada de Cambrils, on van morir tres joves francesos. De fet, aquest agost hi ha hagut un repunt dels morts de procedència estrangera a les carreteres catalanes. Per aquest motiu, l'entitat habilitarà panells informatius en anglès.

Els agents dels cossos de seguretat i els punts de control se situaran sobretot en carreteres secundàries que connecten localitats i en les rotondes d'entrada i sortida dels pobles costaners.

L'organisme alerta que la majoria d'accidents són per excés de velocitat i pel consum d'alcohol i drogues. Per evitar un pont com el de l'any passat, on van morir 10 persones, el SCT activarà en aquesta festivitat més de 1.000 agents que estaran repartits per tot el territori i faran uns 1.350 controls d'alcoholèmia, drogues o documentació.

El director de l'entitat, Joan Josep Isern, demana especial prudència en els trajectes curts, com per exemple els que impliquen desplaçar-se des del domicili fins la platja. De la mateixa manera, reclama no descuidar mesures passives de protecció com el casc i el cinturó de seguretat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.