Sant Cugat, pol d'atracció per a les companyies de circ


Temes relacionats

El Circ Raluy porta al públic fidel de Sant Cugat el seu espectacle renovat ( 3/mai/14)

El Circ Raluy ja ha aixecat la carpa a Can Vernet (24/abr/14)

Sant Cugat es posiciona en contra dels circs amb animals (21/mai/13)


  • Comparteix:

Sant Cugat és una ciutat compromesa amb el món del circ i els seus escenaris acullen espectacles estables dedicats al públic infantil, però aquesta aposta va més enllà perquè el municipi també és la casa de diverses companyies i artistes circenses. Los Excéntricos, Anna Torné i Jorge Albuerne veuen el circ com un espai de creació amb una filosofia pròpia que s'allunya de la tradicional rialla.

Cugat.cat recupera un dels reportatges elaborats durant l'última temporada en què es fa ressò dels artistes i els grups dedicats al circ que fan vida a la ciutat. A banda d'ells, el municipi també és un punt d'atracció per a algunes de les companyies més consolidades en aquest àmbit. El Circ Raluy, que visita cada any Sant Cugat durant el mes de març o abril, atreu en cada edició centenars de santcugatencs que acudeixen a la carpa per veure quines sorpreses els han preparat els pallassos i companyia.

L'esfera institucional també s'ha posicionat sobre aquest fenomen en alguna ocasió. Així, per exemple, el ple municipal va declarar la ciutat amiga del circ el 2008. L'any passat, a més, es va manifestar en contra que acollís circs amb animals, a causa del 'maltractament psicològic que pateixen aquells que formen part d'aquesta mena d'espectacles'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.