La V catalana ja reuneix més de 150.000 participants


Temes relacionats

L'ANC ja té plena una bona part de la flota d'autocars que anirà a la Via Catalana (14/ago/14)

L'ANC obre inscripcions per omplir el tram 23 de la V de Barcelona (23/jul/14)

La V santcugatenca aplega més de 2.000 persones (12/jul/14)


  • Comparteix:

L'ANC i Òmnium escalfen motors de cara a l'Onze de Setembre

L'ANC i Òmnium escalfen motors de cara a l'Onze de Setembre

Més de 150.000 persones s'han apunta't a la V que s'organitza a Barcelona per a la propera Diada nacional de la mà d''Ara és l'Hora, on s'hi agrupen Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana. La convocatòria, que compta amb la presència de les seccions locals d'aquestes entitats, espera incrementar la participació de forma notable a menys d'un mes de l'Onze de Setembre.

Des que les presidentes de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, Carme Forcadell i Muriel Casals, van fer una crida dimecres passat per augmentar les inscripcions, els organitzadors asseguren que el ritme s'ha incrementat, 'malgrat que encara ha de ser major per assegurar l'èxit organitzatiu de la mobilització'. És per això que les entitats mantenen la crida perquè els catalans es mobilitzin l'Onze de Setembre i participen de la V.

L'organització de l'esdeveniment manté la crida a inscriure's per assegurar la 'distribució homogènia dels assistents i també per poder conformar el mosaic senyera al llarg dels 11 quilòmetres que conformaran la immensa V'. A més, insisteixen que 'l'èxit de mobilització i organització de la V que ha d'omplir la Gran Via de les Corts Catalanes i l'avinguda Diagonal serà la garantia que els catalans votaran el proper 9 de novembre'.

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja té plens set dels 10 autocars que enviarà a Barcelona de cara a la Via Catalana de la Diada Nacional d'enguany. Ocuparà el tram 23 que es troba entre els carrers de Girona i Roger de Llúria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.