'No més accidents al Tobotronc', decebuda amb la sentència dels jutjats andorrans


Temes relacionats

La família de la nena santcugatenca accidentada al Tobotronc demandarà el parc d'atraccions (24/abr/12)

Una família santcugatenca denunciarà un parc d'aventura d'Andorra per greus ferides a una menor (18/set/11)


  • Comparteix:

El Tobotronc és el tobogan més gran del món / Foto: Tobotronc

El Tobotronc és el tobogan més gran del món / Foto: Tobotronc

L'associació No més accidents al Tobotronc, representada per la família de la menor santcugatenca que va patir-hi un accident fa tres anys, lamenta la sentència que considera que els usuaris han de ser conscients del riscos de l'atracció. La sentència del Tribunal de Batlles d'Andorra, que desestima la demanda d'una veïna de Sevilla contra els responsables del Tobotronc, crea precedent al país veí.

La sentència que dicta el tribunal andorrà estipula que les activitats de lleure no sempre estan exemptes de risc i l'usuari que les practica ha d'assumir la possibilitat de patir un accident. L'associació No més accidents al Tobotronc ha lamentat la decisió.

Al capdavant s'hi troba Mark McKey, pare de la menor santcugatenca que fa tres anys va patir un accident al Tobotronc. McKey, que també té una demanda presentada, considera que la sentència posa en un mateix sac els parcs d'atraccions i els esports d'aventura, en declaracions al portal 324.cat. McKey afegeix que si l'accident hagués tingut lloc a Catalunya la resolució seria diferent.

A l'agost de 2011, la nena -que llavors tenia 10 anys- viatjava en una de les vagonetes de l'atracció quan un peu va quedar-li fora en un dels revolts, topant amb l'estructura del Tobotronc. La nena va patir el seccionament de mig peu que, finalment, li va ser reconstruït.

El Grup d’Afectats per l’atracció del Tobotronc de Naturlàndia a Andorra assegura que el tobogan ha provocat més de 50 accidents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.