La pluja i la competència redueixen les vendes del mercat dels dijous


Temes relacionats

Els comerciants esperen liquidar els estocs l'última quinzena de rebaixes (22/ago/14)

Les primeres rebaixes de l'estiu deixen força beneficis a l'eix comercial ( 5/ago/14)


  • Comparteix:

La competència dels productes de baix cost i el mal temps són els motius de les baixes vendes que han obtingut els paradistes del mercat del dijous, consultats per Cugat.cat. La majoria d'ells esperen, però, liquidar tots els articles durant el que queda d'agost però dubten obtenir guanys.

Els paradistes del mercat dels dijous asseguren que aquest estiu han venut molt menys del que tenien previst. La majoria de comerciants segueixen obrint les seves parades per liquidar els productes que encara els queden, tot i que no creuen acabar l'estiu amb cap benefici. Les pluges d'estiu i el poc poder adquisitiu de la clientela, diuen, són dues de les causes que apunten els comerciants, que han vist com els seus ingressos s'han reduït de manera considerable.

Paradistes

Les vendes estan anant molt fluixes, hi ha molta competència i hem de pagar molts impostos / La venda ha baixat moltíssim, altres anys veníem més que aquest / Ara la gent valora més els productes de qualitat.


Els mercats ambulants veuen amb dificultat la seva capactat de supervivència. Els paradistes es queixen dels impostos als quals han de fer front, fent que els resulti difícil abaixar els seus preus. No obstant això, també han rebaixat els seus articles, amb descomptes superiors al 50%. Unes rebaixes que segurament mantindràn durant el mes de setembre.

L'èxit dels comerços xinesos, asseguren, els està fent molt mal, ja que la seva clientela opta per opcions més econòmiques. Alguns botiguers, però, es mostren optimistes i creuen que apujar preus i millorar la qualitat els ajudarà a fidelitzar el públic i poder seguir guanyant-se la vida amb aquests mercats rotatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.