La Colònia Montserrat inicia aquest vespre la festa major del barri


  • Comparteix:

Edició anterior de la festa

Edició anterior de la festa

La festa major de la Colònia Montserrat arrenca aquest divendres, a les vuit del vespre, amb una programació de tres dies similar a la d'edicions anteriors. La jornada amb més activitats serà aquest dissabte, amb la sardinada i botifarrada popular, activitats infantils, concerts i punxadiscos a la plaça de l'Hortet i Soler del barri valldoreixenc.

La secretària de l'Associació de Veïns de la Colònia Montserrat, Concha Yuste, ha avançat a Cugat.cat algunes de les activitats organitzades per a la Festa Major d'enguany. Aquest divendres es dóna el tret de sortida a la festa amb un concert de punxadiscos locals.

Aquest dissabte arriba el gruix de la programació, amb la botifarrada i sardinada popular, que aniran seguides d'un bingo. Finalment, s'ha pogut donar cabuda a la gincana infantil durant el matí. El dia acabarà amb un concert de música, a càrrec de punxadiscos del barri.

Aquest diumenge es posarà el punt final a la festa amb activitats infantils i un petit concert de cloenda a càrrec del grup TrioModoAvión.

Com cada any, l'organització espera acollir un bon nombre de participants tot i que Yuste admet que és difícil reunir la gent del barri.

Concha Yuste

Cada vegada la cosa està més difuminada, però la gent al final sempre s'anima i acaba venint.


Totes les activitats programades tindran lloc a la plaça Hortet i Soler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.