La Festa Major de Valldoreix tindrà més de 70 activitats i el concert de Bremen


  • Comparteix:

La Festa Major de Valldoreix donarà el tret de sortida divendres de la setmana vinent amb una programació amb més de 70 activitats. La directora de l'escola pública Ferran i Clua, Clara Caso, serà la pregonera i les actuacions dels grups Bremen i Buhos posaran la música durant la festa jove de dissabte de la setmana que ve. Els valldoreixencs també podran gaudir de novetats com el torneig de bàsquet, una gimcana popular i una fira del 1714, a banda de les activitats tradicionals com la diada castellera i el concurs de paelles. Per a l'elaboració del programa, l'EMD ha utilitzat la tipografia 'Anna', d'Anna Vives, una noia amb Síndrome de Down que ha dissenyat el seu tipus de lletra.

El gruix d'activitats arrencarà divendres de la setmana que ve després del pregó, amb la cantada d'havaneres, la 32a Mostra d'Art i l'espectacle 'Circ a les golfes'.

L'agenda d'aquell dissabte inclou els torneigs de voleibol, futbol, tennis i pàdel nocturn, i el nou torneig 'Streetball' de bàsquet 3x3. També està programada per aquell dia una gimcana popular, la sardinada popular ecològica i el concert jove amb les actuacions de Buhos, com va avançar Cugat.cat, i Bremen.

Aquell diumenge, seguiran les activitats esportives i culturals. Les més destacades seran la trobada castellera, el concurs de paelles, la fira d'artesans i la sortida ciclista en BTT.

Tot i la coincidència de les festes amb el cap de setmana de pont de la Diada, el president de l'EMD, Josep Puig, creu que l'assistència serà un èxit.

Josep Puig

Evidentment hi haurà gent que pot ser que marxi, però donada la importància d'aquesta Diada Nacional hi pot haver gent que es quedi.


La festa acabarà el dimarts 16 de setembre amb la celebració de la diada de Sant Cebrià. Tot i això, quedaran algunes activitats programades fora del cap de setmana de Festa Major que ompliran l'agenda fins a final de setembre. Per exemple, el dissabte 20 tindrà lloc el 16è Sopar Degustació, el diumenge 21 l'espectacle musical dels Marxosos del Vallès i el dissabte 27 la 3a Oktoberfest de Valldoreix.

L'EMD ha utilitzat la tipografia 'Anna', d'Anna Vives, una jove dissenyadora amb Síndrome de Down que ha elaborat el seu tipus de lletra. El seu germà i membre de la fundació Itinerarium, Marc Vives, ha agraït el gest de l'entitat valldoreixenca.

Marc Vives

Estem molt contents d'estar al programa de la Festa Major de Valldoreix amb la nostra tipografia. Volem sensibilitzar a la gent que el llegeixi.


El president de l'EMD, Josep Puig, ha anunciat un conveni de col·laboració amb la Fundació Itinerarium amb la intenció de potenciar la igualtat social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.