La 2a Mostra de Bonsais i Kusamono amplia espais per atraure més visitants


Temes relacionats

Obre les portes la primera Mostra de Bonsai i Kusamono de la ciutat ( 5/oct/13)


  • Comparteix:

L'organització ha augmentat els espais de la mostra per fer créixer els assistents / Foto: Associació Bonsais i Kusamono Sant Cugat

L'organització ha augmentat els espais de la mostra per fer créixer els assistents / Foto: Associació Bonsais i Kusamono Sant Cugat

La segona Mostra de Bonsai i Kusamono de Sant Cugat, que tindrà lloc el 4 i 5 d'octubre al Casal de TorreBlanca i a la Rambla del Celler, amplia espais amb l'objectiu de duplicar el nombre de visitants. La iniciativa, organitzada per l'Associació Bonsai i Kusamono de Sant Cugat, acollirà demostracions d'experts per difondre l'art del bonsai entre la ciutadania.

La segona Mostra de Bonsais i Kusamono va més enllà de l'exposició d'aquests arbres de petites dimensions i també ofereix diverses activitats. D'aquesta manera, l'organització espera arribar al miler de visitants, i duplicar així les xifres de l'any passat. El membre de l'associació santcugatenca Nacho Bañeras ha explicat que la mostra és una oportunitat per donar a conèixer l'art dels bonsais.

Nacho Bañeras

Principalment ens volem donar a conèixer com a associació i també divulgar el món floral japonès, més enllà del bonsai.


Aquest any la mostra abandona la Casa de la Cultura, on va tenir lloc l'exposició de l'any passat, i se celebrarà al Casal de TorreBlanca. Bañeras també ha afegit que enguany han volgut ser presents a la Rambla del Celler per atraure més visitants i alhora crear vincles amb ceramistes i floristes de la ciutat. Així doncs, els amants del bonsai i el kusamuno, una planta que acompanya als bonsais, podran acostar-se a la mostra per comprar arbres, ceràmiques i testos, i alhora observar les creacions d'altres apassionats d'aquests arbres de dimensions reduïdes.

Les jornades, que tindran lloc des de les deu del matí fins a les vuit del vespre, també rebran la visita d'experts per aprofundir en aquesta disciplina. Dissabte al matí David Ruiz farà una demostració de bonsai i diumenge a la tarda els assistents podran veure una demostració de kusamuno a càrrec de Rosa Benet. A més, es durà a terme un taller d'iniciació al Bonsai.

L'entrada a la mostra és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.