Nova oferta de l'Ateneu: cuina amb xefs, coaching i 150 propostes més


Temes relacionats

Comencen les inscripcions per als antics alumnes de l'Ateneu (18/jul/14)


  • Comparteix:

Ele membres de l'entitat, en la presentació del primer trimestre

Ele membres de l'entitat, en la presentació del primer trimestre

Coaching, iniciació a la llengua de signes catalana i cuina amb els xefs locals són alguns dels atractius del nou curs de l'Ateneu per al nou trimestre. Les inscripcions per les més de 150 activitats s'obren aquest dijous a la mateixa entitat. L'espai vol consolidar l'augment de les inscripcions del curs passat i motivar els socis amb més implicació.

L'Ateneu Santcugatenc ofereix inscripcions per a més de 150 activitats programades des de l'octubre fins al desembre. Entre totes les ofertes disponibles, enguany s'ofereixen fins 12 cursos nous i es mantenen molts tallers que van tenir bona acollida el curs anterior. Per premiar els usuaris més freqüents, l'Ateneu presenta la 'targeta de fidelització' amb descomptes de fins a 20 euros.

El coordinador de cursos de l'Ateneu, Toni Ramon, espera bons resultats de participació per aquest nou any, tal com va passar el curs anterior.

Toni Ramón

L'expectativa per aquest trimestre és continuar mantenint el miler d'inscripcions, després de la millora respecte anys passats


Les grans apostes d'aquest any són els tallers de coaching i biodansa en família; i cultiu d'hort ecològic, llengua de signes, i història de la música i de Catalunya. En la secció culinària, s'han reactivat els cursets de gastronomia amb el taller de pa sense gluten, un taller per preparar plats equilibrats i un curs per imitar la cuina dels xefs de la ciutat. En literatura, s'ha creat un nou grup de lectura de novel·la negra i un taller de pastisseria vinculada a obres literàries.

Enguany es mantenen moltes activitats del curs passat que, asseguren els organitzadors, tenen molt bona acollida entre el públic. Es tracta de les diferents disciplines de ioga, l'aprenentatge de Photoshop, cursos de xinès i alemany, classes de ganxet, mitja i 'trapillo' i dansa. De fet, els fins a 150 cursos que té aquest primer trimestre l'Ateneu s'agrupen en vuit temàtiques: benestar, informàtica, idiomes, dansa, coneixements, art i creativitat, cuina i formació; i cursos amb certificats oficials.

Els socis de l'entitat, que al mes de juliol van créixer un 30%, segueixen sent fonamentals per als membres de l'associació. Per incentivar-ne la presència, enguany es premiarà els nous socis amb vals de descompte de 10 euros per a totes les activitats.

La presidenta de l'entitat, Margarida Cleris, reconeix als socis com la peça clau de l'Ateneu, i diu que enguany volen incentivar una participació més activa.

Margarida Cleris

Hem anat creixent en nombre de socis i ens agradaria fer que hi hagi més gent amb ganes de participar, i la seva presència és imprescindible.


Malgrat que els antics alumnes ja es van inscriure el juliol, aquest dijous s'obren les inscripcions per a la resta de santcugatencs. Les matrícules s'han de formalitzar al local de la plaça de Pep Ventura, des de dos quarts de deu del matí fins a la una del migdia, i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre.

Per promoure les inscripcions, el 19 de setembre l'Ateneu organitza una tarda de cursos al carrer perquè, de manera gratuïta, les persones interessades puguin provar les propostes que s'ofereixen sense cap compromís.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.