L'Oficina Jove de Sant Cugat s'inaugurarà el divendres 26 de setembre


Temes relacionats

L'Oficina Jove donarà resposta a totes les necessitats del col·lectiu a partir de juny (20/abr/14)

Sant Cugat obrirà al febrer l'Oficina Jove ( 9/gen/14)


  • Comparteix:

L'Oficina Jove estarà ubicada al Casal TorreBlanca / Foto: Localpres

L'Oficina Jove estarà ubicada al Casal TorreBlanca / Foto: Localpres

L'Oficina Jove, que vol donar servei als santcugatencs de 14 a 30 anys, s'inaugurarà oficialment el divendres 26 de setembre al Casal de TorreBlanca. L'oficina amplia la cobertura de l'antic Servei d'Informació Juvenil (SIJ) amb una atenció global que inclou beques, feina, habitatge, tràmits i oci, entre d'altres.

La intenció de l'Ajuntament és que aquesta oficina sigui una finestreta on els joves de la ciutat puguin fer tots els tràmits i accedir a tota la informació que necessitin. L'espai físic ja està adequat a aquesta funció i ara s'acaben d'ultimar els sistemes que permetran tenir tot el ventall de serveis a la xarxa.

L'oferta d'aquesta oficina ha de donar resposta als santcugatencs de 14 a 30 anys. Això fa, segons el regidor de Joventut, Raül Grangé, que el ventall informatiu i de tràmits sigui molt ampli, ja que s'espera atendre situacions molt variades com informació sobre beques, inscripcions a Promusa, habitatge, feina i oci.

El regidor de Joventut, Raül Grangé, creu que el bar del casal, que torna a estar en funcionament, donarà un nou impuls a l'equipament i a l'oficina que ara s'obrirà al públic.

Raül Grangé

Un dels aspectes importants per a nosaltres per generar un caliu i que l'oficina i el casal siguin un punt de trobada és que hi hagués un bar.


Sant Cugat té 18.000 ciutadans entre els 14 i els 32 anys, segons dades de la regidoria de Joventut. La mitjana d'edat al municipi és de 36 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.