Promusa llogarà 30 habitatges modulars d'última generació l'any vinent


Temes relacionats

El Fons Social d'Habitatge per a persones en risc d'exclusió augmentarà al 10% (23/jul/14)


  • Comparteix:

Imatges d'alguns habitatges modulars / Foto: Barcelonahousingsystems.com

Imatges d'alguns habitatges modulars / Foto: Barcelonahousingsystems.com

Promusa apostarà per oferir habitatges d'última generació amb una nova construcció prefabricada feta a partir de mòduls. L'empresa pública obrirà ara un concurs per cedir uns terrenys situats al carrer de Jeroni Pujades per ubicar-hi aquests 30 nous pisos.

El regidor d'Habitatge, Raül Grangé, ha explicat que tenen sobre la taula una proposta de l'empresa Barcelona Housing Systems per tirar endavant aquests habitatges, però que la cessió dels terrenys ha de passar per concurs públic. L'edifici està idea per ser una construcció prefabricada feta a partir de mòduls que es construeix en un període d'entre quatre i sis mesos, un temps molt inferior a l'edificació normal que s'allarga entre 15 i 22 mesos.

Raül Grangé

Promusa cedirà el terreny a una empresa que ens porta un edifici que ja està construït. És un edifici pilot de materials i de tècniques constructives que serveix com a prova d'autosuficiència energètica. És una construcció que es fa per mòduls i que es triga tres mesos a fer-se.


El nombre de pisos que es construiran en una primera fase serà de 30 en regim de lloguer. Grangé ha avançat, però, que hi ha la possibilitat que, en una segona fase, es pugui fer una segona edificació amb 30 habitatges més.

La intenció és començar les obres a principis del 2015 i que a mitjans d'any ja es puguin sortejar.

D'altra banda, el titular d'Habitatge, ha explicat que els pisos que Promusa està treballant en l'actualitat -els projectes de Francesc Macià i de Rius i Taulet - estan evolucionant segons la previsió inicial i estaran enllestits durant l'any que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.