85 donacions de Sant Cugat en resposta a la crida del Banc de Sang


  • Comparteix:

La campanya ja va passar pel local de la Creu Roja el 28 d'agost

La campanya ja va passar pel local de la Creu Roja el 28 d'agost

La campanya d'estiu del Banc de Sang i Teixits ha sumat a la ciutat 85 donacions. La participació dels santcugatencs s'ha repartit en dues jornades, l'última de les quals s'ha desenvolupat aquest dissabte a la Casa de Cultura i ha aconseguit 36 donacions.

La primera jornada va tenir lloc el 28 d'agost, quan es van aconseguir 49 donacions i a les quals se sumen les 36 d'aquest dissabte.

Un dels doctors responsables de la campanya a la ciutat Marc Coscollola ha explicat que les donacions aconseguides a Sant Cugat són suficients per abastir els hospitals pròxims, tot i que esperen que la participació augmenti en les properes convocatòries.

Marc Coscollola

De moment és suficient, encara que seria desitjable que fós millor. Hi ha gent que encara està de viatge, confiem que en els propers dies la cosa millori.


El Banc de Sang i Teixits recorda que qualsevol donació és ben rebuda, tot i que els grups sanguinis amb més necessitat són el B negatiu i l'AB negatiu, que compten amb reserves per a un i dos dies, respectivament.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.