Neix Cal Temerari, un espai autogestionat obert a la participació popular


  • Comparteix:

Cal Temerari se situa al carrer Plana de l'Hospital

Cal Temerari se situa al carrer Plana de l'Hospital

Diverses entitats i col·lectius de Sant Cugat - entre ells, la CUP, el Casal La Guitza i Arran - recuperen l'edifici de Cal Temerari, situat al carrer Plana de l'Hospital, 26. L'objectiu és construir 'un espai autogestionat obert a la participació popular per treballar per a la transformació social i política'. Les obres d'adequació han de començar en breu i l'obertura de l'espai serà a principis de l'any vinent.

L'espai, que agruparà entitats de l'esquerra independentista i alternativa de Sant Cugat, vol ser una eina per vetllar i potenciar la cultura popular i catalana des de la base. També té altres objectius com promoure la generació d'oci alternatiu i no consumista, fomentar el teixit associatiu local i impulsar el cooperativisme. L'edifici disposarà d'un bar restaurant i diverses sales.

Cal Temerari
Cal Temerari havia sigut antigament un celler i actualment es feia servir de vivenda. Segons els impulsors del projecte, fins a mitjans dels anys 90 era normal veure el Peret de Cal Temerari, amb el seu carro i matxo, pels carrers de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.