El defensor de drets humans Juan Sosa, avui a l'Ateneu


Temes relacionats

Aminista Internacional porta a Sant Cugat una víctima de tortures policials (10/set/14)

Membres d'AIC s'encadenen al mur del Monestir contra les tortures (15/jun/14)


  • Comparteix:

Els membres de la secció local a la prestentació de la campanya 'Stop Tortura'

Els membres de la secció local a la prestentació de la campanya 'Stop Tortura'

La secció local d'Amnistia Internacional (AI) portarà aquest dijous a les set de la tarda el defensor mexicà dels drets humans i víctima de tortura i maltractament policial Juan Sosa. L'acte a l'Ateneu Santcugatenc s'inclou en la campanya internacional 'Stop Tortura' que vol donar a conèixer les agressions i il·legalitats que es cometen per part de la policia arreu del món.

Juan Sosa serà aquesta tarda a l'Ateneu Santcugatenc per explicar la seva història i donar a conèixer la situació de les agressions policials arreu del món. Aquest dimecres passat ha visitat el magazín 'Sant Cugat a Fons', on ha criticat clamar la institucionalització policial de la violència a Mèxic i la impunitat amb què es practica.

Juan Sosa

Hi ha tortura perquè l'autoritat ho permet i perquè no es persegueixen aquests delictes.


Defensor de les llibertats dels pobles indígenes, Sosa va ser víctima de desaparició forçada al juliol de 1998, ja que la policia mexicana creia que era membre d'un grup terrorista. Durant tres anys, va patir assetjament psicològic i físic, fins que es va demostrar la seva innocència. Des de llavors, lluita per les llibertats dels pobles indígenes i per donar a conèixer arreu del món les males practiques de la policia mexicana.

L'acte d'aquest dijous en la campanya 'Stop Tortura', en què la ONG vol recordar la constant vulneració dels drets humans per part de les autoritats policials en països 'suposadament' democràtics. La secció local, que ja té 300 associats, ja va presentar la campanya al juny a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.