Valldoreix estrena un 'hostal' per les entitats sense seu


  • Comparteix:

El nou hostal està ubicat en un edifici annex del Centre Cultural

El nou hostal està ubicat en un edifici annex del Centre Cultural

Amb música, poesia i teatre s'ha estrenat aquest cap de setmana el nou Hostal d'Entitats de Valldoreix, un espai ubicat a la Plaça del Casal Cultural on totes les entitats sense seu podran dur a terme, a partir d'ara, les seves activitats. La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha celebrat que els valldoreixencs puguin fer ús d'aquest espai que considera necessari, però ha destacat el seu caràcter provisional, a l'espera que es dugui a terme un pla especial d'equipaments.


Montse Turu

És una realitat provisional perquè creiem que, considerant el volum d'habitants de Valldoreix, els equipaments han de tenir molta més envergadura.


Situat a una caseta de la plaça del Centre Cultural, fins ara usada com a annex, l'Hostal acollirà totes les entitats de Valldoreix que actualment no tenen seu. L'espai, d'uns 60 metres quadrats, compta amb armaris per a totes les entitats, taules i en un futur podria adquirir altres equipaments com ordinadors i material divers que puguin sol·licitar les entitats.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, s'ha mostrat optimista amb la possibilitat que en un futur les entitats puguin comptar amb un espai més gran, ja que, segons ha dit, Valldoreix ha crescut molt en els últims 15 anys, i els seus habitants i entitats només poden fer ús del Casal Cultural, construït fa 25 anys. És per això que des de l'EMD s'està estudiant un nou pla especial per construir equipaments descentralitzats de Sant Cugat.

Montse Turu

Estem estudiant un nou pla especial, però encara cal parlar del finançament. Apostem per nous equipaments lògics i necessaris com una biblioteca o un espai d'entiats.


A causa de la pluja s'ha anul·lat el descobriment de la nova placa instal·lada a l'exterior de l'Hostal d'Entitats, però el mal temps no ha impedit la celebració de l'acte inaugural, que s'ha celebrat a l'interior de la caseta.

Després dels parlaments, diverses entitats de Valldoreix han estrenat l'Hostal amb música, poesia i teatre. Eduard Araujo, de l'Associació Cultural Pentagrama, ha llegit un poema, i també han actuat el grup de Teatre Espiral, la Coral l'Harmonia i el trio de flauta, piano i saxo de professors del Centre Musical de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.