Martorell, citat a declarar avui pel presumpte espionatge a Turu


Temes relacionats

Xavier Martorell, imputat per presumpte espionatge a regidors d'UDC (20/jul/14)

El jutjat del cas Método 3 investigarà Martorell per presumpte espionatge a Turu ( 5/gen/14)


  • Comparteix:

Montserrat Turu i Xavier Martorell

Montserrat Turu i Xavier Martorell

La declaració l'exregidor i exdirector general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, Xavier Martorell, pel presumpte espionatge a l'expresidenta de l'EMD de Valldoreix Montserrat Turu està prevista per aquest dilluns al matí. La investigació és fruit d'una querella de Turu contra Martorell i el director de l'agència de detectius Método 3, que també està previst que declari aquest dilluns davant el jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona.

La querella de Turu respon a les informacions publicades que indicaven que va ser investigada per l'agència de detectius i apunta a un presumpte delicte contra la intimitat i de revelació de secrets.

Martorell també està imputat per haver carregat al FC Barcelona l'espionatge als regidors santcugatencs d'Unió de Sant Cugat Xavier Amador i Joan Recasens. El jutjat de primera instància i instrucció número 24 de Barcelona l'ha citat a declarar divendres d'aquesta setmana pels presumptes delictes d'apropiació indeguda, administració deslleial i estafa.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.