Els nens descobreixen Sant Cugat amb la Primera Cursa d'Orientació Urbana


  • Comparteix:

La plaça Octavià ha estat el centre neuràlgic de les activitats

La plaça Octavià ha estat el centre neuràlgic de les activitats

L'Ajuntament organitzarà, l'any vinent, una nova edició de la Cursa d'Orientació Urbana que ha comptat amb una assistència de 80 nens, tot i el mal temps. La iniciativa, que ha classificat dos nens a la competició nacional, proposa descobrir el centre de la ciutat a través d'un recorregut que es realitza amb una guia amb pistes.

Tots els participants de la Primera Cursa d'Orientació Urbana han aplaudit la realització d'aquesta inicitiava. L'Ajuntament ha estat l'artífex d'aquesta competició que ha reptat els nens a realitzar un recorregut, en el mínim període de temps, amb l'única ajuda d'un mapa de pistes.

Els pares dels participants també s'han mostrat molt satisfets de la invenció d'aquesta cursa que permet conèixer els punts més emblemàtics del nucli urbà. És el cas de l'altar de la plaça de Sant Pere, la signatura d'Arnau Cadell al claustre del Monestir o la Creu de Terme.

Els nens, que poden participar de forma individual o en parella, han coincidit en què el trajecte no ha plantejat dificultats:

Participants

Jo em pensava que el trajecte era més llarg!


El regidor d'Esports Xavi Cortés, ha fet un balanç molt positiu del desenvolupament de l'activitat. Per aquest motiu, ha anunciat que la iniciativa tindrà una segona edició que espera comptar amb el suport dels comerços i entitats de la ciutat:

Xavi Cortés

Ho vam plantejar com una prova pilot, i ha funcionat veritablement bé


La Cursa d'Orientació Urbana es realitza a altres municipis de la comarca. No obstant, els participants santcugatencs han estat els que han presentat millors resultats, tal i com comenta el coordinador de la cursa, Ramon Canals:

Ramon Canals

Els nens de Sant Cugat són molt espavilats


Els dos primers classificats de la cursa, Àlex Sánchez, i Marc Cardona, participaran a la Cursa d'Orientació que es farà al Maresme a nivell nacional. Sánchez ha completat el recorregut en 16 minuts, mentre que Marc ho ha fet en 25.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.