L'Ajuntament incrementa un 35% el pressupost per a beques menjador


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha previst becar un total de 898 infants

L'Ajuntament ha previst becar un total de 898 infants

L'Ajuntament ha previst destinar aquest curs 2014-2015 un total de 870.700 euros a beques de menjador i d'escolaritat. Aquesta quantitat implica un increment del 35% respecte el curs anterior, quan la xifra va ser, finalment, de 640.400 euros. L'increment està motivat per la incorporació dels alumnes dels centres concertats al sistema de beques, una mesura aprovada per la Generalitat.

Si fins ara calia una resolució específica del departament d'Ensenyament perquè es pogués atorgar l'ajut a l'infant escolaritzat en un centre concertat, a partir d'aquesta tardor aquest requisit deixa de ser necessari. Per tant, els nens i nenes que cursen els estudis en centres concertats poden optar a una beca de menjador si reuneixen els mateixos requisits que els infants de l'escola pública, com ha explicat el regidor de Serveis Socials, Raül Grangé.

Raül Grangé

L'escola concertada entra dins el sistema públic d'ensenyament. Per tant, té sentit que els alumnes de la concertda no estiguessin discriminats amb les beques menjador.


Durant aquest curs, l'Ajuntament ha previst becar un total de 898 infants, 158 més que el curs 2013-2014, quan se'n van becar 740. Aquesta diferència comporta un increment del 21%. Aquest recompte inclou els alumnes de les escoles bressol municipals i els centres d'infantil, primària i secundària sostinguts amb fons públics.

En total l'Ajuntament ha rebut 1.099 sol·licituds, un 26,46% més que fa un any, quan la xifra va ser de 869.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.