Cugat.cat prepara la seva entrada a la Smart TV


  • Comparteix:

Demostració de l'aplicació per a Smart TV

Demostració de l'aplicació per a Smart TV

Cugat.cat prepara una aplicació gratuïta que permetrà veure a la pantalla del televisor centenars de vídeos a demanda i en alta qualitat. La nova plataforma, que estarà disponible abans que acabi l'any, permetrà accedir al contingut audiovisual del grup multimèdia des de les Smart TV de Samsung i LG.

Cugat.cat continua expandint així les seves plataformes amb l'objectiu d'acostar els seus continguts audiovisuals al màxim de ciutadania possible, també a la que mira la televisió connectada. Després d'adaptar-se als dispositius mòbils -telèfons intel·ligents i tauletes-, ara és el torn de les Smart TV, una tecnologia en ple creixement que possibilita l'accés a vídeos d'Internet des del televisor de casa.

Exemples de l'aplicació


La regidora de Comunicació, Joana Barbany, destaca el lideratge de Cugat.cat en l'àmbit de la innovació tecnològica.

Joana Barbany

Cugat.cat sempre ha intentat ser líder i innovar i amb aquest projecte d'Smart TV s'ha fet un esforç i estic segura que ens anirà molt bé i ens posicionarà en el mercat.


L'aplicació de Cugat.cat a les Smart TV de Samsung i LG permetrà veure centenars de vídeos a la carta, sota demanda, accessibles per programes i també a través d'un cercador. La plataforma també posa a l'abast dels usuaris els vídeos més destacats de la setmana i els més vistos. La navegació per l'aplicació es fa amb el comandament a distància.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, explica que l'objectiu de l'aplicació és adaptar-se als nous hàbits de consum de continguts audiovisuals i guanyar en accessibilitat de cara als nous públics.

Miquel Herrada

La manera com la gent mira la televisió ha canviat molt. Hi ha una nova generació per qui mirar la televisió ja no és seure al sofà a una hora determinada i el que vol ara és accedir directament al contingut quan vulgui i des d'on vulgui.


Cugat.cat és el primer mitjà local del país amb una aplicació per a Smart TV. A Catalunya, només TV3 ofereix un servei similar.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.