L'associació Abraçades organitza diverses activitats per a tot el curs


Temes relacionats

Abraçades promou la lactància materna amb un grup de suport (24/abr/14)


  • Comparteix:

Els més petits són l'eix central del projecte d'Abraçades

Els més petits són l'eix central del projecte d'Abraçades

Un grup de criança dels fills, un altre de suport a la lactància materna i un espai de jocs per a nadons són les activitats regulars que organitza l'associació Abraçades per a aquest curs. Totes les propostes, que tindran lloc al Xalet Negre, han començat aquesta setmana i són d'entrada lliure.

Els dilluns lectius es reunirà el grup de criança dels fills de 0 a 3 anys. Es tracta d'un espai on els pares poden compartir dubtes, inquietuds o experiències sobre l'educació dels més menuts durant els primers anys de la seva vida. La trobada serà d'onze del matí a una del migdia.

El grup de suport a la lactància materna és un espai d'assessorament i trobada per a les dones que alleten i per a aquells ciutadans que volen informar-se sobre qualsevol qüestió lligada a aquest àmbit. Les reunions són els dijous d'onze del matí a dos quarts de dues del migdia.

L'apunt més lúdic arribarà els divendres de cinc a set de la tarda amb un espai de joc per a nadons, amb la intenció que cada infant pugui relacionar-se amb l'entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.