L'Ateneu treu avui els cursos al carrer per donar-los a conèixer


Temes relacionats

Els mercats de Pagès i de Segona mà s'instal·len al centre de Sant Cugat (13/set/14)

Nova oferta de l'Ateneu: cuina amb xefs, coaching i 150 propostes més ( 3/set/14)


  • Comparteix:

Imatges de la Festa de l'Ateneu, del juny de l'any passat

Imatges de la Festa de l'Ateneu, del juny de l'any passat

L'Ateneu de Sant Cugat porta els seus cursos a la plaça de Pep Ventura per incentivar-ne la participació. De dos quarts de sis de la tarda a les vuit del vespre, qualsevol persona pot participar, de manera gratuïta i sense compromís, a 23 de les activitats que organitza l'entitat.

Durant tota la tarda, els interessats es podran unir a cursos com el de country, tai-txí, informàtica, ganxet, zumba, francès i escriptura creativa, entre d'altres. Aquest és un projecte que vol difondre la tasca de l'Ateneu entre els santcugatencs i fer-ne crèixer les inscripcions.

El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat que ha estat necessari distribuir les propostes en tres zones.

Toni Ramon

Hi haurà activitats a la mateixa plaça i també taules repartides, i finalment a la sala d'actes hi haurà altres especialitats.


La plaça de Pep Ventura es dividirà en dos espais. L'escenari estarà dedicat a la dansa i a la resta de la plaça es faran cursos d'idiomes, de restauració i de tallers manuals. A la sala d'actes de l'associació, s'hi faran tallers d'informàtica i altres activitats que requereixen més relaxació, com el ioga i el pilates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.