L'entorn de l'exregidor Narcís Castanyer lamenta la seva mort


Temes relacionats

Emotiu comiat d'amics i familiars a Narcís Castanyer (21/set/14)

Mor l'expresident del CMSC i exregidor, Narcís Castanyer (19/set/14)


  • Comparteix:

Narcís Castanyer / Foto: Cedida

Narcís Castanyer / Foto: Cedida

El PSC i l'Ajuntament han lamentat la mort de l'exregidor socialista Narcís Castanyer. La cooperativa Abacus, de la qual era president, també ha expressat el dol per la seva mort, igual que el Club Muntanyenc, que va ser presidit per Castanyer durant 10 anys.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha lamentat la pèrdua de Castanyer i ha subratllat la seva aposta per la política seguint les seves idees socialistes. També ha recordat la implicació de Castanyer en entitats locals com el CMSC, del qual va ser president.

Ferran Villaseñor

Cal destacar la seva figura com un home polièdric, que va apostar per fer activitat política. També la seva implicació en entitats culturals i esportives de la ciutat.


L'Ajuntament també ha expressat el dol per la mort de l'exregidor santcugatenc. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recordat la figura de Castanyer i l'ha qualificat com una persona estimada per la ciutat.

Mercè Conesa

Narcís Castanyer era una persona coneixedora de la ciutat de Sant Cugat, que l'estimava i que treballava per construir-la.


Castanyer va presidir el Club Muntanyenc Sant Cugat entre el 1995 i el 2005 i l'entitat s'ha sumat a les mostres de dol per la seva mort. L'entitat ha emès un comunicat a la seva web on destacat la seva 'capacitat de diàleg per crear harmonia i equilibri dins del club'. El president de l'entitat, Francesc Cruces, ha destacat la iniciativa de Castanyer i l'estima que li tenien molts socis.

Francesc Cruces

Era una persona amb molta empenta. També era molt estimat i estem moltes mostres de condol.


La cooperativa Abacus també ha expressat, a través d'un comunicat, el seu condol per la mort de Castanyer. Els responsables de l'empresa han definit la figura de Castanyer com 'un exemple' i han afirmat que 'serà molt difícil superar la seva absència'. Castanyer era president d'Abacus des del 2012 i soci de la cooperativa des del 1993. La vicepresidenta d'Abacus assumirà les funcions i l'agenda derivades de la presidència fins que, en la propera assemblea general, s'esculli un nou president de la cooperativa.

Narcís Castanyer ha mort aquest divendres víctima d'un càncer a l'edat de 62 anys. El funeral està previst aquest dissabte a les dotze del migdia al Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.