El programa 'El Núvol', fet per joves santcugatencs, s'estrena a Cugat.cat


Temes relacionats

El programa 'El Núvol' regala dos discs d'Anna Roig i l'ombre de ton chien (19/set/14)

Informació i entreteniment, pilars de la nova temporada de ràdio de Cugat.cat ( 6/set/14)


  • Comparteix:

Alguns dels joves que formen part d''El Núvol'

Alguns dels joves que formen part d''El Núvol'

El programa 'El Núvol' de Cugat.cat, fet per nou joves santcugatencs i presentat per Sílvia Ferrer, s'estrena aquest dimarts a les vuit del vespre al 91.5 de l'FM. L'espai inclou entrevistes, actualitat local, una secció d'opinió, recomanacions culturals i gira al voltant del dia a dia i els interessos del jovent santcugatenc.

'El Núvol' està encapçalat per nou joves d'entre 14 i 16 anys, que condueixen les diferents seccions del programa. L'espai radiofònic repassarà l'actualitat local, inclou una entrevista i oferirà recomanacions culturals. Els membres d''El Núvol' també sortiran al carrer a preguntar als joves la seva opinió sobre diverses qüestions, que després es debatran a l'estudi.

Des del juliol, els joves estan preparant 'El Núvol' i ja han gravat un programa pilot, tal com ha explicat la directora de l'espai, Sílvia Ferrer.

Sílvia Ferrer

És un dia molt especial per als nois, perquè han estat des del juliol preparant el programa. Estan molt engrescats per descobrir el món de la ràdio.


En aquest primer programa, es regalaran dos discos d''Un pas i neu i un pas' d'Anna Roig i l'ombre de ton chien' a les persones que deixin els comentaris més originals al blog d''El Núvol'. A més, s'entrevistarà la cantant, que aquest dimecres inaugura la nova temporada del Teatre-Auditori amb un concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.