Una marató de cursos i tallers acosta l'oferta de l'Ateneu per al nou trimestre


Temes relacionats

Nova oferta de l'Ateneu: cuina amb xefs, coaching i 150 propostes més ( 3/set/14)


  • Comparteix:

L'Ateneu ha acostat aquest divendres la seva oferta de cursos i tallers als santcugatencs. La plaça de Pep Ventura i el mateix Ateneu han estat l'escenari d'un tast de les diferents propostes de l'entitat, que per primera vegada ha tret amb aquest format els seus cursos i tallers al carrer.

Tots aquells que han volgut han pogut provar sense compromís les diferents propostes que ha organitzat l'Ateneu per aquest curs. L'oferta ha inclòs demostracions de country, tai-txí, informàtica, ganxet, zumba, cuina en anglès i escriptura creativa, entre d'altres.

La presidenta de l'Ateneu Santcugatenc, Margarida Cleris, ha explicat que l'objectiu d'aquesta mostra és donar l'oportunitat de tastar els diferents cursos per animar la gent a inscriure's.

Margarida Cleris

Sempre hem volgut mostrar les activitats que fem per donar l'oportunitat que la gent provi coses diferents.


Sota el títol 'L'Ateneu a la plaça', la mostra s'ha desenvolupat com una marató de tallers i cursos que els participants han rebut com una interessant proposta.

Participants

Sempre faig ioga i m'ha agradat provar el tai-txí. / És molt interessant.


El nou trimestre de l'Ateneu inclou més de 150 activitats que es desenvoluparan de l'octubre fins al desembre. L'oferta també suma fins a 12 propostes noves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.