La tómbola solidària de l'AFA planta cara a la crisi econòmica


Temes relacionats

Sant Cugat es converteix en ciutat solidària amb l'Alzheimer (15/set/14)

L'AFA se centra en la sensibilització per al Dia Mundial de l'Alzheimer ( 8/set/14)

L'AFA acosta les emocions d'un malalt d'Alzheimer (15/mar/14)


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha bolcat aquest dissabte en la lluita contra l'Alzheimer amb la tómbola solidària que organitza anualment l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFA) a la plaça dels Quatre Cantons. La iniciativa ha repartit prop de 400 regals en una edició, segons l'AFA, molt participativa i que ha plantat cara a la crisi.

Des de menús degustació, capses amb verdures i pernils fins a llibres, joies i perfums, la tómbola solidària de l'AFA ha repartit regals de tots els tipus entre la ciutadania. Tant les empreses que han fet els donatius com els santcugatencs que han participat a la tómbola han respost enguany molt positivament, segons la presidenta de l'AFA, Isabel Martínez.

Isabel Martínez

La gent s'ha bolcat molt. Aquest any ha estat més real, hem tingut moltíssim suport per part d'empreses i botigues, però també particulars.


De fet, la implicació de Sant Cugat per combatre l'Alzheimer també es va fer palesa a l'últim ple municipal, quan es va aprovar una moció institucional per declarar la ciutat solidària amb la malaltia.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat la importància del voluntariat en entitats com l'AFA i ha afirmat que, des de l'Ajuntament, hi ha un ferm compromís per lluitar contra l'Alzheimer.

Mercè Conesa

El ple va declarar Sant Cugat ciutat solidària contra l'Alzheimer. També tenim entitats que fa molts anys que treballen per lluitar contra la malaltia. Hem de ser-hi i encoratjar tothom.


Gràcies a la recaptació de la iniciativa, l'entitat pot finançar-se i oferir serveis als familiars dels malalts, com ara atenció psicològica i ajudes als cuidadors. La tómbola solidària de l'AFA ha precedit un taller de sensibilització aquest diumenge. Totes dues activitats s'emmarquen en el programa per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.