La ministra Ana Mato anul·la la visita als laboratoris Ferrer de Sant Cugat


  • Comparteix:

La ministra en una roda de premsa / Foto: ACN

La ministra en una roda de premsa / Foto: ACN

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat no ha visitat finalment avui Sant Cugat en la presentació d'un nou fàrmac produït als laboratoris Ferrer. La Secretària d'Estat de Serveis Socials i Igualtat, Susana Camarero, l'ha substituït en la visita, acompanyada de l'alcaldessa, Mercè Conesa, el doctor Valentí Fuster i el president del Grup Ferrer, Sergi Ferrer-Salat.

La farmacèutica local Ferrer i el Centre Nacional de Recerques Cardiovasculars (CNIC) presenten aquest dilluns la producció de la polipíldora cardiovascular. L'alcaldessa, Mercè Conesa, també estarà present en la inauguració d'aquest nou tractament per a la prevenció d'un episodi cardiovascular en pacients que ja han patit un infart.

L'acte s'ha iniciat a dos quarts de cinc de la tarda, en el marc de la visita a la Planta de Química Fina i al Centre de Producció Farmacèutica de Ferrer a Sant Cugat.

El president de Ferrer, Sergi Ferrer-Salat; el conseller delegat (CEO) de Ferrer, Jordi Ramentol, i el director general del CNIC, el doctor Valentín Fuster, també assistiran a la inauguració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.