El voluntariat i el reciclatge protagonitzaran el Dia de la Gent Gran


Temes relacionats

Diferents generacions de Mira-sol intercanvien vivències a la Llar d'Avis ( 2/oct/13)

Apropar grans i petits, objectiu del Dia Internacional de la Gent Gran (25/set/13)


  • Comparteix:

El foment del voluntariat i els tallers de reciclatge intergeneracionals protagonitzen l'agenda d'activitats del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebrarà del 30 de setembre al 3 d'octubre. La ciutat acollirà també altres actes com el concert de corals, una obra de teatre i el tradicional xou de la gent gran a la plaça d'Octavià.

L'arribada a Sant Cugat de l'Associació Amics de la Gent Gran ha propiciat que el voluntariat tingui més pes que mai en la setmana d'activitats del Dia Internacional de la Gent Gran. Aquesta associació treballa amb voluntaris que s'ofereixen a fer companyia a gent gran.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat la feina d'aquests voluntaris i ha animat la gent gran a participar en altres activitats de voluntariat.

Susanna Pellicer

El doble objectiu és agrair la feina de voluntariat que fa la gent gran i explicar-li a altra gent gran que poden fer voluntariat a moltes associacions de Sant Cugat.


L'altre eix principal de la programació són els tallers intergeneracionals entre els nens de sis escoles i la gent gran de les residències de la ciutat. Aquesta activitat arriba a la seva tercera edició i té l'objectiu de potenciar la relació entre petits i grans.

La representant de les residències a la Taula de Gent Gran, Emília Costa, ha explicat que enguany els tallers giraran al voltant del reciclatge.

Emília Costa

Un dels problemes és que molta gent no sap o no vol reciclar. És bo treballar el reciclatge amb els nens i amb l'ajuda de la gent gran.


El Dia Internacional de la Gent Gran programa altres activitats entre el 30 de setembre i el 3 d'octubre. El dimecres 1 d'octubre hi haurà el concert de corals de gent gran, el dijous 2 d'octubre tindrà lloc la representació de l'obra de teatre 'Si jo fos jove...', i el divendres 3 d'octubre el xou de la gent gran servirà de cloenda a una setmana d'activitats.

Enguany, el Teatre-Auditori també participa en el Dia Internacional de la Gent Gran i els casals de gent gran del municipi disposaran d'entrades a sis euros per veure l'obra 'Riure és un art', de Joan Pera, el 3 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.