AVAN commemorarà el Dia Mundial de l'Ictus amb balls i conferències


  • Comparteix:

L'any passat, l'associació AVAN va commemorar el Dia Mundial de l'Ictus amb un concert

L'any passat, l'associació AVAN va commemorar el Dia Mundial de l'Ictus amb un concert

La fundació AVAN organitza dos actes el mes vinent amb motiu del Dia Mundial de l'Ictus. El diumenge 19 d'octubre, a les onze del matí, s'oferirà un taller de dansa a la plaça de l'Om i el dimecres 29 es durà a terme una xerrada sobre la cura basada en la comprensió, a la Casa de la Cultura.

Tal com ha explicat a Cugat.cat la directora de la fundació AVAN a Sant Cugat, Laura Perea, l'objectiu d'aquestes jornades és sensibilitzar i divulgar, ja que l'Ictus és una de les poques malalties que es pot prevenir.

Laura Perea

L'objectiu és que es conegui aquesta malaltia, que és una de les poques neurològiques que es pot prevenir. Per això fem tota aquesta campanya de sensibilització


Per solidaritzar-se amb els malalts, el Grup Mediterrània oferirà, el diumenge 19 d'octubre, una mostra de danses populars per commemorar el Dia Mundial de l'Ictus. Un afectat per Ictus explicarà el seu testimoni i les seqüeles que li ha provocat.

Per a la data exacta de commemoració d'aquesta malaltia, el 29 d'octubre, AVAN ha preparat una conferència a la Casa de Cultura amb el nom 'Curar des de la comprensió'. El teòleg, psicopedagog i actual responsable del Servei d'Atenció al Dol dels serveis funeraris de Terrassa, Alfons Gea, parlarà del dol, no només entès com la mort, sinó com un canvi sobtat en l'estil de vida, com el que provoca l'ictus. La xerrada serà a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.