La PAH de Rubí manté la seva protesta amb el suport de 60 persones


  • Comparteix:

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Rubí ha reunit 60 persones a la concentració que manté a la seu de CatalunyaCaixa, al carrer de Villà, des d'aquest dimarts per demanar la dació en pagament per a una vintena de famílies de la ciutat veïna. Els manifestants, explica l'entitat, continuen acampats sense cap incidència davant l'oficina, tot i que no han pogut accedir a l'interior. La intenció dels concentrats és mantenir la protesta fins aconseguir una solució per als afectats.

Cap dels possibles desnonaments es deu a una hipoteca contractada en aquesta oficina de CatalunyaCaixa de Sant Cugat. Malgrat això, l'estratègia de la PAH és repartir les actuacions a diferents entitats bancàries perquè aquestes es vegin obligades a demanar al banc que té programat un desnonament que mogui fitxa, com ha explicat una de les membres de la PAH, Cynthia Jacqueline Suárez, a Cugat.cat.

Cynthia Jaqueline Suárez

Fem una manifestació indefinda. Fins que no ens donin una solució concreta no marxarem.


La protesta ha començat aquest dimarts al matí, s'ha mantingut durant tot aquest dimecres i continuarà, assegura la PAH, fins que s'aconsegueixi la dació en pagament. En el cas de la protesta a Sant Cugat, l'entitat ha escollit la seu de CatalunyaCaixa, al carrer de Villà. A diferència d'aquest dimarts, els concentrats de dimecres no han pogut accedir a l'interior de l'oficina, excepte aquells afectats que volien exposar el seu cas. La jornada ha transcorregut sense cap incident, amb la supervisió de la seguretat privada del banc, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

Segons ha dit la PAH a Cugat.cat, el col·lectiu ha rebut el suport de la PAH de Granollers i Badia del Vallès perquè secundin la seva protesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.