Petits! Grans! Llibres! arriba al Claustre de Sant Cugat a mitjans d'octubre


Temes relacionats

Jordi Carreras (PP) serà president d'EsFamilia (25/jul/14)

La plataforma del PP EsFamilia reclama el suport ciutadà per protegir la unitat familiar (26/feb/14)

El PP es queda sol en el suport a la reforma de la llei de l'avortament (20/gen/14)


  • Comparteix:

Fragment del cartell

Fragment del cartell

L'Institut de la Infància ha dissenyat la cinquena edició del Petits! Grans! Llibres! com una 'experiència emocional' que es desfermarà al Claustre del Monestir entre el 14 i el 19 d'octubre. Visites escolars i jornades de formació són algunes de les 30 propostes que reuniran també experts, educadors i professionals de l'àmbit.

Durant sis dies, les activitats es desenvoluparan al 'Bosc dels llibres', un espai ubicat al Claustre del Monestir dissenyat per un equip d'arquitectes. En aquest recinte, de dimarts a divendres, tindran lloc visites escolars i jornades de formació. El cap de setmana hi haurà la jornada 'Educació emocional i literatura' per a educadors i una programació familiar amb més de 30 propostes. Al 'Bosc dels llibres' els assistents trobaran més de 1.000 llibres seleccionats mentre sonen concerts de jazz, soul i música clàssica.

Totes les activitats es poden consultar al web Institutdelainfancia.org, que també explica la filosofia de la iniciativa. Petits! Grans! Llibres! està pensada per oferir un espai de reflexió pels adults que eduquen, estimular el vincle de nens i adults a través dels llibres, i recuperar els valors propis de la infància.

Les propostes de la trobada són de caràcter inclusiu, adaptades a nens amb discapacitats o necessitats especials. Els nens de zero a tres anys també tindran activitats dissenyades especialment per a ells.

Petits! Grans! Llibres! rep el suport de l'Ajuntament i més de 25 empreses i institucions i està apadrinada per la periodista Elisenda Roca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.