Comencen les obres a l'antiga benzinera de Rius i Taulet


Temes relacionats

Un ascensor facilitarà l'accés del nou aparcament amb Pere San ( 8/nov/13)

Pas endavant en l'expropiació dels terrenys de la benzinera de Rius i Taulet (18/feb/13)

La zona de la benzinera de Rius i Taulet canviarà de fesomia en tres anys (26/gen/13)


  • Comparteix:

Solar de l'avinguda Rius i Taulet / Foto: Localpres

Solar de l'avinguda Rius i Taulet / Foto: Localpres

Ja han començat les obres a l'antiga benzinera de Rius i Taulet. L'edifici que s'hi construirà tindrà 39 habitatges de lloguer per a gent gran, locals comercials i un aparcament públic. Les obres de més envergadura començaran el primer trimestre de l'any vinent i, segons fonts del consistori, podrien acabar a finals del 2016.

Ara s'ha començat a construir una tanca perimetral en aquest solar de l'antiga benzinera Gríful i, posteriorment, començaran les prospeccions arqueològiques i els treballs previs a la construcció de l'edifici.

El nou edifici tindrà 39 habitatges de protecció oficial de lloguer per a gent gran, 1.100 metres quadrats de locals comercials i un aparcament públic per donar servei al nou mercat de Pere San, que en aquests moments s'està remodelant. L'accés de l'aparcament al mercat es farà pel carrer d'Enric Granados mitjançant rampes mecàniques.

Les obres obligaran a restringir el pas de vianants a l'avinguda de Rius i Taulet, i a eliminar la parada d'autobús, que es traslladarà a la de la plaça dels Quatre Cantons. Aquest canvi de parada, que tindrà vigència a partir d'aquest dijous, afecta les línies L-1, L-2 i L-3 i totes les línies d'autobús interurbà (A4, B7 i B8).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.