El termini de votació dels Premis Ciutat de Sant Cugat acaba avui


Temes relacionats

Gimnastes i músics amenitzaran la Gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat (11/feb/15)

Tret de sortida a les votacions dels Premis Ciutat de Sant Cugat (26/oct/14)


  • Comparteix:

El termini finalitza aquest diumenge

El termini finalitza aquest diumenge

El termini de votacions per a la 10a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat, als quals opten 17 candidatures, finalitza aquest diumenge. L'obertura oficial de les urnes es farà aquest dimarts a les onze del matí. De moment, els punts de votació estan ubicats a diversos equipaments com l'ajuntament, la Casa de Cultura, el Museu de Sant Cugat i Cugat.cat.

La gala del 10 de març s'acosta i amb ella les darreres votacions de candidatures, entre les quals opten el Rotary Sant Cugat, Àngel Comas, la Llibreria Paideia, HP, Lectures a la fresca, Mira-sol Fem Ambient, Sant Cugat Creix, Pacte santcugatenc pel dret a decidir, Comissió ball de gitanes, Club Handbol Sant Cugat, Joan Pahissa, Fòrum d'Astrofísics de Sant Cugat, Josep Canals, Catalana Occident, Club de Golf Sant Cugat, Col·legi El Pinar i Mira-sol Teatre.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat distingiran cinc de les 17 candidatures presentades enguany i se sumaran als 46 premiats amb aquest reconeixement local.

Enguany, la gala comptarà amb l'actuació del Cor de Gospel Sant Cugat, el Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu i l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

Les invitacions gratuïtes es poden recollir a l'Oficina de Turisme de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.