Risc de pluja intensa aquest diumenge a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat és una de les zones amb perill alt de pluja

Sant Cugat és una de les zones amb perill alt de pluja

Sant Cugat es troba en perill alt de pluges intenses aquest diumenge, segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). Entre les dotze del migdia i les sis de la tarda s'intensificarà el risc de precipitacions, que afectaran gran part del territori català.

Sant Cugat és un dels municipis que pot patir pluges intenses aquest diumenge. Segons el SMC, els xàfecs podrien deixar més de 20 litres en 30 minuts i anar acompanyats localment de tempestes. Les pluges afectaran, sobretot, el litoral i el prelitoral del país des de mig matí, malgrat que també s'estendran terra endins i arribaran fins al Pirineu. Davant aquesta previsió, les activitats a l'aire lliure programades per a aquest diumenge s'han anul·lat o s'han reubicat a espais interiors.

En paral·lel, Protecció Civil ha activat l'alerta del Pla Inuncat per la previsió de pluges intenses i acumulació d'aigua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.